Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel spaghetti in een tomatensausje met groenten beneveld met kaas
PT30M
Dagschotel spaghetti in een tomatensausje met groenten beneveld met kaas
Een heerlijk dagschotel spaghetti in een tomatensausje met groenten beneveld met kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel spaghetti in een tomatensausje met groenten beneveld met kaas te bereiden
Paprika in ringen snijden. Champignons in ringen snijden. Komkommer halveren en in ringen snijden.
Tomaat ontvellen en in kleine blokjes snijden. Ajuin fijn snijden.
Look persen met de lookpers.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Gehakt losbakken in een beetje boter en kruiden, voeg de groenten toe laat op een zacht vuur pruttelen. Proef en kruid bij indien nodig.
Serveer alles zeer warm en presenteer er de kaas bij. Hier werd camenbert en leerdammer met provencaalse kruiden fijn gesneden aan toegevoegd.
Tomaat ontvellen en in kleine blokjes snijden. Ajuin fijn snijden.
Look persen met de lookpers.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Gehakt losbakken in een beetje boter en kruiden, voeg de groenten toe laat op een zacht vuur pruttelen. Proef en kruid bij indien nodig.
Serveer alles zeer warm en presenteer er de kaas bij. Hier werd camenbert en leerdammer met provencaalse kruiden fijn gesneden aan toegevoegd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.