Recept
« Terug naar recepten
Aardappelkrieltjes pittig gekruid
PT40M
Aardappelkrieltjes pittig gekruid
Een heerlijk aardappelkrieltjes pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelkrieltjes pittig gekruid te bereiden
Krieltjes beetgaar koken, afgieten en laat afkoelen.
Marineer deze met de in blokjes gesneden paprika, ajuin en look,
deze door de lookperser voeg de olijfolie toe. Kruid deze met de vernoemde kruiden.
Bak de gemarineerde krieltjes goudbruin aan met een beetje boter.
Serveer zeer warm.
Marineer deze met de in blokjes gesneden paprika, ajuin en look,
deze door de lookperser voeg de olijfolie toe. Kruid deze met de vernoemde kruiden.
Bak de gemarineerde krieltjes goudbruin aan met een beetje boter.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.