Recept
« Terug naar recepten
Vlees: vleesbroodje met groenten pittig gekruid geserveerd met aardappelen
PT45M
Vlees: vleesbroodje met groenten pittig gekruid geserveerd met aardappelen
Gehakt van varkens/kalfsvlees gemengd met groenten.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vlees: vleesbroodje met groenten pittig gekruid geserveerd met aardappelen te bereiden
- Groenten in fijne blokjes snijden deze onder het gehakt mengen samen met het eike en chapelure goed kruiden en de tomatenextract eronder mengen. Maak van het vlees een broodje en bak deze in een grote pan aan alle kanten even bruin aan. Voeg de aardappelen toe kruid deze met peper en zout als laatste de bouillon erover schenken. Deksel op de pan, laat op een matig vuur garen. Haal het vlees uit de pan snij deze in gelijke sneetjes. De saus met de aardappelen een beetje binden. Serveer alles zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Ab Katuin zegt:
Met vriendelijke groeten,
Ab
Hilde Dumont zegt:
Ab Katuin zegt:
Met vriendelijke groeten,
Ab
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: