KookJij

Vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten

Een heerlijk vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Dagschotel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten te bereiden

Krieltjes in vier snijden en beetgaar koken in licht gezouten water, giet af en hou aan de kant.
Sjalotjes in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Venkel in fijne maantjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Gehakt mengen met de kruiden het eike en chapelure rol er bouletten van.
Bak deze even aan in boter.
Voeg de groenten toe en evenzeer bijkruiden laat op een zacht vuur sudderen, voeg de saus toe.
Als laatste de krieltjes erbij en de tomaat concassé;
Serveer zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Ook goed te bereiden in tajine ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Ook weer zo'n lekker "alles in het pannetje" gerechtje!