Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten
PT40M
Vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten
Een heerlijk vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie dagschotel: bouletten met pepersaus, aardappelen en groenten te bereiden
Krieltjes in vier snijden en beetgaar koken in licht gezouten water, giet af en hou aan de kant.
Sjalotjes in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Venkel in fijne maantjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Gehakt mengen met de kruiden het eike en chapelure rol er bouletten van.
Bak deze even aan in boter.
Voeg de groenten toe en evenzeer bijkruiden laat op een zacht vuur sudderen, voeg de saus toe.
Als laatste de krieltjes erbij en de tomaat concassé;
Serveer zeer warm.
Sjalotjes in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Venkel in fijne maantjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Gehakt mengen met de kruiden het eike en chapelure rol er bouletten van.
Bak deze even aan in boter.
Voeg de groenten toe en evenzeer bijkruiden laat op een zacht vuur sudderen, voeg de saus toe.
Als laatste de krieltjes erbij en de tomaat concassé;
Serveer zeer warm.
Hilde Dumont zegt: