Recept
« Terug naar recepten
Vleesbroodje met groenten en aardappelen in een sausje
PT45M
Vleesbroodje met groenten en aardappelen in een sausje
Kleurrijk vleesbroodje.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vleesbroodje met groenten en aardappelen in een sausje te bereiden
- Paprika's in zeer kleine blokjes snijden, sjalotjes fijn snijden, de wortel in kleine blokjes snijden. Meng deze groenten onder het gehakt samen met de look, eike en chapelure en kruid naar smaak met oregano. Maak er een mooi broodje van en bak deze in boter gaar aan. Aardappelen in blokjes snijden deze beetgaar koken in licht gezotuen water. Haal het vlees uit de pan en snij in schijven. De aardappelen in de pan samen met de bouillon laat even opkoken. Serveer het vlees en aardappelen op bord. Bij dit gerecht werd een frisse salade bij geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten. Recept uit de doos van onze sloebers juni 2015