Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: verrassing van puree, bouletten en groenten
PT30M
Dagschotel: verrassing van puree, bouletten en groenten
Aardappelschijfjes met kaas, bouletten gemengd met groenten en een stoofpotje van spitskool, witloof en tomaat.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
7 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: verrassing van puree, bouletten en groenten te bereiden
- Aardappelen in schijven snijden deze beetgaar koken in licht gezouten water giet af. Neem twee schoteltjes besmeer met boter leg een laagje aardappelen vervolgens de kaas opnieuw aardappelen en kaas en eindig met aardappelen. Een beetje boter en chapelure erover zet onder de grill. Spitskool fijn snijden, witloof fijn snijden de tomaat in partjes snijden. Gehakt mengen met het eike, kruiden, chapelure een beetje spitskool, witloof en een partje tomaat. Maak er mooie bouletten van en bak deze gaar aan. Spitskool, witloof en tomaat beetgaar gekruid aanstoven in boter. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: