Klik op foto om te vergroten.
Recept uit de doos van onze sloebers 19 december 2014
Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: bouletten in een tomatensausje met natuuraardappelen
PT40M
Dagschotel: bouletten in een tomatensausje met natuuraardappelen
Een dagschotel waar kinderen verzot op zijn.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: bouletten in een tomatensausje met natuuraardappelen te bereiden
- Meng het gehakt met het eike, chapelure en kruiden rol er mooie bouletten van en bak deze bruin aan in boter.
- Ajuin in blokjes snijden deze even aanstoven in een beetje boter. Voeg de tomatencoulis en tomatenblokjes op sap toe kruid deze. De bouletten erbij en laat op een zacht vuur de bouletten garen.
- Aardapelen in licht gezouten water beetgaar koken. Serveer deze dagschotel zeer warm.
Hilde Dumont zegt: