Recept
« Terug naar recepten
Pasta: tortellini in een pittig sausje
PT20M
Pasta: tortellini in een pittig sausje
Tortellini gevuld met kaas.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: tortellini in een pittig sausje te bereiden
- Courgette in schijven snijden deze nog eens in halve maatjes snijden, sjalotjes in grove ringen snijden, tomaat in blokjes snijden. olijven in vier verdelen, look door de lookperser uitknijpen een deel van de rucola grof snijden. Stoof de sjalotjes met de courgette, olijven en tomaat even aan in boter voeg de look, mais, en tomatenblokjes toe kruid zeer pittig af. Als laatste de rucola eronder mengen. Laat op een matig vuur sudderen kook de gevulde pasta in kokend water +/- 7min. Serveer zeer warm op bord en werk af met rucola en gemalen kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt: