KookJij

Pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid

Een heerlijk pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid te bereiden

Bak het vlees bruin aan in een beetje boter, laat het vlees afkoelen en snij in dunne reepjes.
Voeg bij het bakvocht van het vlees de honing en amaretto laat even kort opkoken en laat afkoelen.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen.
De groenten zeer fijn snijden.
Mayonaise met het bakvocht van het vlees mengen deze samen met groenten en vlees mengen en goed kruiden.
Serveer dit gerecht zeer fris met gemengde sla-soorten.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dank je wel Rien ;-)
rien zuiddam

rien zuiddam zegt:
mmmmmm weer lekker Hilde !!!!
weer een recept voor het kookboek !!!!

groetjes veel kook plezier !
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Hallo Marc, fleur de sel (letterlijk zoutbloem) is een speciaal soort zeezout met een fijne kristalstructuur. Groetjes Hilde
Marc Van Essen

Marc Van Essen zegt:
Hallo,

wat is fleur de sel, onbekend hier
gr
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Altijd goed :-) Heerlijke combinatie, pittig en zoet ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Voor jou het pittig gekruid ;-) dan komt het goed xxx
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Mmmm..lijkt me heerlijk! :-)