Recept
« Terug naar recepten
Pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid
PT30M
Pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid
Een heerlijk pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met varkensreepjes zoet en toch pittig gekruid te bereiden
Bak het vlees bruin aan in een beetje boter, laat het vlees afkoelen en snij in dunne reepjes.
Voeg bij het bakvocht van het vlees de honing en amaretto laat even kort opkoken en laat afkoelen.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen.
De groenten zeer fijn snijden.
Mayonaise met het bakvocht van het vlees mengen deze samen met groenten en vlees mengen en goed kruiden.
Serveer dit gerecht zeer fris met gemengde sla-soorten.
Voeg bij het bakvocht van het vlees de honing en amaretto laat even kort opkoken en laat afkoelen.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water, afgieten en laten afkoelen.
De groenten zeer fijn snijden.
Mayonaise met het bakvocht van het vlees mengen deze samen met groenten en vlees mengen en goed kruiden.
Serveer dit gerecht zeer fris met gemengde sla-soorten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
rien zuiddam zegt:
weer een recept voor het kookboek !!!!
groetjes veel kook plezier !
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: