Recept
« Terug naar recepten
Gevogelte: kalkoenblokjes pittig gekruid toch een beetje zoet
PT40M
Gevogelte: kalkoenblokjes pittig gekruid toch een beetje zoet
Super malse kalkoenblokjes goed gekruid.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevogelte: kalkoenblokjes pittig gekruid toch een beetje zoet te bereiden
- Kalkoen in blokjes snijden deze in een plastiek zak doen en kruiden voeg een beetje bloem toe en nu maar schudden. Bak de kalkoenblokjes met een beetje boter bruin aan voeg de siroop toe en whisky roer alles goed onder elkaar. Zet het vuur zeer laag en laat zachtjes garen onder deksel. Serveer deze kalkoenblokjes zeer warm met rijst en een pittige currysaus.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.