Recept
« Terug naar recepten
Aardappelgerecht pittig gekruid
PT30M
Aardappelgerecht pittig gekruid
Een heerlijk aardappelgerecht pittig gekruid recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelgerecht pittig gekruid te bereiden
Aardappelen beetgaar koken, afgieten en pureren.
Look zeer fijn snijden , evenzeer de ajuin en het pepertje ontdaan van de zaadjes.
Witloof in fijne ringen snijden.
Stoof deze samen met de ajuin, look en pepertje even aan.
Meng dit onder de puree samen met het eike en peterselie en kruid af naar smaak.
Dit alles in een beboterde vuurvaste schotel bestrooi met kaas en chapelure vervolgens wat boter erover.
Zet onder de grill voor een mooi korstje.
Look zeer fijn snijden , evenzeer de ajuin en het pepertje ontdaan van de zaadjes.
Witloof in fijne ringen snijden.
Stoof deze samen met de ajuin, look en pepertje even aan.
Meng dit onder de puree samen met het eike en peterselie en kruid af naar smaak.
Dit alles in een beboterde vuurvaste schotel bestrooi met kaas en chapelure vervolgens wat boter erover.
Zet onder de grill voor een mooi korstje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.