Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: wittekool apart met vleesbroodje en peterselie-puree
PT45M
Dagschotel: wittekool apart met vleesbroodje en peterselie-puree
Vleesbroodje, wittekool en aardappelpuree kan je op verschillende manieren klaar maken.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: wittekool apart met vleesbroodje en peterselie-puree te bereiden
- Gehakt mengen met het eike, chapelure en de harissa kruiden, bak deze in boter gaar aan.
- Aardappelen beetgaar koken in licht gezouten water, giet af en pureer kruiden naar smaak, peterselie en olijfolie eronder mengen.
- Witte kool fijn snijden deze in steamer beetgaar steamen. Boter laten smelten voeg de rozijnen, perensiroop en witte kool toe eveneens kruiden naar smaak. Meng er de kokosmelk onder, laat dit op een zachacht vuur pruttelen.
- Serveer deze dagschotel zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.