Recept
« Terug naar recepten
Omelet tomaat pittig gekruid
PT25M
Omelet tomaat pittig gekruid
Een omelet voor de koude dagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet tomaat pittig gekruid te bereiden
- De eieren loskloppen met de room deze kruiden met boven vernoemde kruiden. De tomaten ontvellen deze in schijven snijden, ajuin in blokjes snijden. Laat het kokosvet smelten op een matig vuur bak er de blokjes ajuin in aan verdeel er de tomatenschijven erover. Strooi fleur de sel erover, giet de eimassa erover en laat even stollen. Vervolgens de pan onder de grill en laat verder stollen. Serveer met natuuraardappelen of heerlijk vers gebakken stokbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: