KookJij

Omelet goed gevuld voor de koude dagen

Een heerlijk omelet goed gevuld voor de koude dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet goed gevuld voor de koude dagen te bereiden

Look fijn snijden. Pepertje in fijne ringen snijden. Ajuin in blokjes snijden.
Lenteuitjes in ringen snijden. Komkommer in halve maantjes snijden. Champignons in schijven snijden.
Tomaat in twee snijden en in schijfjes snijden.
Krieltjes in blokjes snijden en +/- 10 min voorkoken.
Eikes loskloppen met de room en kruiden.
Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aanbakken, voeg de bovenvernoemde ingredienten toe en stoof dit even verder aan met een beetje boter, behalve de eikes even apart houden.
Giet de eimassa over de mengeling en bak even kort aan tot het ei loskomt van de bodem.
Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
Hierbij werd vers stokbrood bij geserveerd.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
;-) :-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Oeps, als ik dat geweten had..... ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Waarom niet, dit was normaal het middagmenu voor zondag, mijn gasten hadden pech. Zal voor de volgende keer zijn ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Lijkt me een topper! Ik heb alleen niet zo'n pannetje, ga het gewoon in de tajine maken, zal ook best kunnen. :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Harry, en het was zeer pittig van smaak ;-)
Harry Löhr

Harry Löhr zegt:
Deze gaat voor binnenkort op de planning! Ben gek op omelet! Ben heel benieuwd Hilde!