Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Omelet goed gevuld voor de koude dagen
PT20M
Omelet goed gevuld voor de koude dagen
Een heerlijk omelet goed gevuld voor de koude dagen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet goed gevuld voor de koude dagen te bereiden
Look fijn snijden. Pepertje in fijne ringen snijden. Ajuin in blokjes snijden.
Lenteuitjes in ringen snijden. Komkommer in halve maantjes snijden. Champignons in schijven snijden.
Tomaat in twee snijden en in schijfjes snijden.
Krieltjes in blokjes snijden en +/- 10 min voorkoken.
Eikes loskloppen met de room en kruiden.
Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aanbakken, voeg de bovenvernoemde ingredienten toe en stoof dit even verder aan met een beetje boter, behalve de eikes even apart houden.
Giet de eimassa over de mengeling en bak even kort aan tot het ei loskomt van de bodem.
Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
Hierbij werd vers stokbrood bij geserveerd.
Lenteuitjes in ringen snijden. Komkommer in halve maantjes snijden. Champignons in schijven snijden.
Tomaat in twee snijden en in schijfjes snijden.
Krieltjes in blokjes snijden en +/- 10 min voorkoken.
Eikes loskloppen met de room en kruiden.
Spekblokjes zonder vetstoffen krokant aanbakken, voeg de bovenvernoemde ingredienten toe en stoof dit even verder aan met een beetje boter, behalve de eikes even apart houden.
Giet de eimassa over de mengeling en bak even kort aan tot het ei loskomt van de bodem.
Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
Hierbij werd vers stokbrood bij geserveerd.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Harry Löhr zegt:
Hilde Dumont zegt: