Recept
« Terug naar recepten
Omelet voor pasen
PT45M
Omelet voor pasen
Omeletje eens gebakken in een cakevorm deze kan je warm als koud presenteren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet voor pasen te bereiden
- Aardappelen schillen en in schijven snijden deze bijna beetgaar koken in licht gezouten water, laat afkoelen.
- Champignons in schijven snijden deze in citroensap met water leggen voor verkleuring. Deze in een vergiet en laten uitlekken. Sjalotjes in fijne ringen snijden deze samen met de champignons en mais even aanbakken in een beetje boter, deze kruiden. Laat afkoelen. Kaas in sliertjes snijden.
- Neem een cilicone cakevorm smeer in met olijfolie leg de schijven aardappelen op de bodem evenzeer de zijkanten.
- De groenten over de aardappelen verdelen een beetje kaas en de rucola erover.
- De eikes loskloppen met room en mosterd deze evenzeer kruiden. Verdeel deze mengeling in de cakevorm verdeel de rest van de kaas erover.
- Zet de heerlijk gevulde cake omelet in een voorverwarmde oven op 200 gr en bak deze gaar.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: