Recept
« Terug naar recepten
Goud zeebrasem met een apart sausje
PT30M
Goud zeebrasem met een apart sausje
Een heerlijk goud zeebrasem met een apart sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goud zeebrasem met een apart sausje te bereiden
Spoel de vissen goed onder stromend water en dep ze droog. Smeer in met mierikswortel pasta en kruid met paprika poeder en pezo . Bak deze goud bruin aan in boter.
Voor de saus , alle groenten evenzeer de sjalotten en look aanstoven in een beetje boter voeg de mierikswortel pasta toe en kruid met pezo , voeg room en de verse kruiden toe. Laat even inkoken.
serveer op bord en garneer af.
Serveer er frietjes bij , maar kan ook met aardappelen naar keuze .
Voor de saus , alle groenten evenzeer de sjalotten en look aanstoven in een beetje boter voeg de mierikswortel pasta toe en kruid met pezo , voeg room en de verse kruiden toe. Laat even inkoken.
serveer op bord en garneer af.
Serveer er frietjes bij , maar kan ook met aardappelen naar keuze .