Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje
PT20M
Vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje
Een heerlijk vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje te bereiden
Ravioli vers van de markt in La Londe des Maures, deze in ruim water +/- 15 min gaar koken.
Kalkoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalotjes aanbakken in een beetje boter evenzeer de in schijven gesneden champignons. Kruid naar smaak en voeg de gezeefde tomaten en melk toe. Degene die het wenst kan evenzeer room toevoegen i.p.v melk.
Serveer dit gerecht zeer warm en bestrooi met kaas.
Kalkoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalotjes aanbakken in een beetje boter evenzeer de in schijven gesneden champignons. Kruid naar smaak en voeg de gezeefde tomaten en melk toe. Degene die het wenst kan evenzeer room toevoegen i.p.v melk.
Serveer dit gerecht zeer warm en bestrooi met kaas.