KookJij

Vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje

Een heerlijk vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Vakantie ravioli met kalkoenblokjes in een romig sausje te bereiden

Ravioli vers van de markt in La Londe des Maures, deze in ruim water +/- 15 min gaar koken.
Kalkoenblokjes samen met de fijn gesneden sjalotjes aanbakken in een beetje boter evenzeer de in schijven gesneden champignons. Kruid naar smaak en voeg de gezeefde tomaten en melk toe. Degene die het wenst kan evenzeer room toevoegen i.p.v melk.
Serveer dit gerecht zeer warm en bestrooi met kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Dit gerecht werd bereid met de beperkte middelen die er waren op het vakantie appartementje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst