Recept
« Terug naar recepten
Kalkoenblokjes in een romig sausje met limoen
PT40M
Kalkoenblokjes in een romig sausje met limoen
Een heerlijk kalkoenblokjes in een romig sausje met limoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kalkoenblokjes in een romig sausje met limoen te bereiden
Champignons in schijven snijden, ajuin in blokjes gesneden even aanbakken in een beetje boter en de uitgeperste limoen toevoegen.
Kalkoenblokjes aanbakken in een beetje boter.
Deze ingrediënten samen mengen met de room en melk en op een matig vuur laten sudderen.
Kruiden naar smaak met peper zeezout en de kippenkruiden. Indien nodig de saus bij binden.
Serveer zeer warm.
Kalkoenblokjes aanbakken in een beetje boter.
Deze ingrediënten samen mengen met de room en melk en op een matig vuur laten sudderen.
Kruiden naar smaak met peper zeezout en de kippenkruiden. Indien nodig de saus bij binden.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.