Recept
« Terug naar recepten
Goudbrasem geserveerd met wokmie en ...
PT30M
Goudbrasem geserveerd met wokmie en ...
Een heerlijk goudbrasem geserveerd met wokmie en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Goudbrasem geserveerd met wokmie en ... te bereiden
Vissen afspoelen en droogdeppen.Kruiden met peper en dille.Bak deze gaar aan in boter.
Groenten stoven in boter de mie toevoegen en de bouillon , goed kruiden en als laatste de room toevoegen.Even laten sudderen.Serveer op bord met de vis en garneer af.
Groenten stoven in boter de mie toevoegen en de bouillon , goed kruiden en als laatste de room toevoegen.Even laten sudderen.Serveer op bord met de vis en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.