Recept
« Terug naar recepten
Reuze pasta schelpen gevuld met gehakt
PT40M
Reuze pasta schelpen gevuld met gehakt
Een heerlijk reuze pasta schelpen gevuld met gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reuze pasta schelpen gevuld met gehakt te bereiden
Meng het gehakt met peper, zout, cajun kruiden het ei en paneermeel. Vul de schelpen met deze bereiding, goed aanduwen. Van de overschot van het gehakt balletjes rollen. Neem een grote braadslee en stoof de groenten aan voeg de room en tomaten coullis toe goed kruiden. Voeg de gevulde schelpen en balletjes toe, laat op een zacht vuur sudderen tot de pasta en vlees gaar is. Schik op bord en werk af met bieslook. Serveer met stokbrood.