KookJij

Reuze pasta schelpen gevuld met gehakt

Een heerlijk reuze pasta schelpen gevuld met gehakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Reuze pasta schelpen gevuld met gehakt te bereiden

Meng het gehakt met peper, zout, cajun kruiden het ei en paneermeel. Vul de schelpen met deze bereiding, goed aanduwen. Van de overschot van het gehakt balletjes rollen. Neem een grote braadslee en stoof de groenten aan voeg de room en tomaten coullis toe goed kruiden. Voeg de gevulde schelpen en balletjes toe, laat op een zacht vuur sudderen tot de pasta en vlees gaar is. Schik op bord en werk af met bieslook. Serveer met stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst