Recept
« Terug naar recepten
Pasta met scampi's en zijn garnituren
PT30M
Pasta met scampi's en zijn garnituren
Een heerlijk pasta met scampi's en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met scampi's en zijn garnituren te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Bosajuintjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Boschampignons in kleinere stukjes scheuren.
Vleestomaat ontdoen van vel en in kleine stukjes snijden deze in een maatbeker doen samen met de room, oregano, kruiden en de gezeefde tomaten mix deze ingrediënten.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie voeg de gemixte massa toe en warm goed op.
Indien nodig bijkruiden, als laatste de clams en snoeptomaatjes toevoegen.
Scampi's gekruid aanbakken in olijfolie.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met kaas naar keuze.
Bosajuintjes in fijne ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Boschampignons in kleinere stukjes scheuren.
Vleestomaat ontdoen van vel en in kleine stukjes snijden deze in een maatbeker doen samen met de room, oregano, kruiden en de gezeefde tomaten mix deze ingrediënten.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie voeg de gemixte massa toe en warm goed op.
Indien nodig bijkruiden, als laatste de clams en snoeptomaatjes toevoegen.
Scampi's gekruid aanbakken in olijfolie.
Serveer alles zeer warm op bord en werk af met kaas naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.