KookJij

Pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje

Een heerlijk pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Ajuin in blokjes snijden.
Tonijnsteak in grove blokjes snijden.
Scampi's pellen.
Limoen uitpersen.
Groenten lichtjes aanstoven en kruiden voeg het limoensap toe.
De tonijnblokjes kort aanbakken evenzeer de scampi's en kruiden.
De saus opwarmen maar niet laten koken.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af met dille en een schijf limoen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Lieve Mimi, dank je wel voor de complimentjes volgende keer laat je die mevrouw maar achterwege gewoon Hilde ;-) en wat Piet betreft eerlijk gezegd denk dat ik veel van hem zou leren.
Hier zijn het gewone dagelijkse gerechten die op de tafel geserveerd worden.
Groetjes en nog een fijne zonnige woensdagavond ;-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Beste Hans ik ben maar een eenvoudige vrouw die van kokkerellen houd, maar dank voor je lovende woorden ;-)
Mimi Emmanouil

Mimi Emmanouil zegt:
Lieve Mevrouw Hilde, Ik heb eergisteren deze receptje van uw gemaakt. Wat kan ik nog daarop zeggen! Het is gewoon HEMELS lekker! Ik ben een grote vis en zeevruchten fan. Dus u lieve Mevrouw Hilde heeft met deze twee vliegen in 1 klap bij gekregen. En als trouwe fan van uw receptjes vind ik dat het mag gezegd worden. Zou u niet beter een kookboekje uitbrengen lieve Hilde ? Want ik vind dat u beter bent dan die Piet Huysentruyt hoor! Respect dat is alles wat ik kan zeggen van uw receptjes. Bedankt lieve Mevrouw Hilde. Uw trouwste fan Mimi
Hans de vos

Hans de vos zegt:
Hilde, ik ben zo tevreden met jou en al je leuke/bijzondere gerechten.
Je stevent af op een hardcover uitgave wat mij betreft.
grten
hans
Ik ben maar 'n 'eenvoudig' mannetje vergeleken met jou! Oprecht respect.