Recept
« Terug naar recepten
Pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje
PT25M
Pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje
Een heerlijk pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta gerecht met tonijnsteak en scampi's in een limoensausje te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Ajuin in blokjes snijden.
Tonijnsteak in grove blokjes snijden.
Scampi's pellen.
Limoen uitpersen.
Groenten lichtjes aanstoven en kruiden voeg het limoensap toe.
De tonijnblokjes kort aanbakken evenzeer de scampi's en kruiden.
De saus opwarmen maar niet laten koken.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af met dille en een schijf limoen.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Ajuin in blokjes snijden.
Tonijnsteak in grove blokjes snijden.
Scampi's pellen.
Limoen uitpersen.
Groenten lichtjes aanstoven en kruiden voeg het limoensap toe.
De tonijnblokjes kort aanbakken evenzeer de scampi's en kruiden.
De saus opwarmen maar niet laten koken.
Serveer dit gerecht zeer warm op bord en werk af met dille en een schijf limoen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Mimi Emmanouil zegt:
Hans de vos zegt:
Je stevent af op een hardcover uitgave wat mij betreft.
grten
hans
Ik ben maar 'n 'eenvoudig' mannetje vergeleken met jou! Oprecht respect.
Hilde Dumont zegt:
Hier zijn het gewone dagelijkse gerechten die op de tafel geserveerd worden.
Groetjes en nog een fijne zonnige woensdagavond ;-)