Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met pasta
PT30M
Mosselen met pasta
Mosselen eens anders gepresenteerd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met pasta te bereiden
- Zeezout, koriander, venkelzaad, komijn, teentjes look, gember, kaneel, chili poeder, mosterdzaad met de olijfolie in de vijzel stamp deze met de stamper tot een smeurige pasta. De helft van deze kruiden pasta voor de mosselen de andere helft is voor bij de pasta.
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
- Ajuin en wortelen in blokjes snijden deze in de mosselpot samen met de kruiden pasta voeg de mosselen toe en een scheut witte wijn. Bereid de mosselen zoals gewoonlijk.
- Sjalotjes in fijne ringen snijden deze samen met de broccoli roosjes, zeevruchten mengeling en zongedroogde tomaten beetgaar wokken in een beetje olijfolie. Voeg de beetgare pasta, kruidenpasta toe en meng alles met de kaas.
- Serveer de pasta mengeling in een diep bord de mosselen er rond verdelen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: