Recept
« Terug naar recepten
Taglioline al tartufo met makreel en ...
PT30M
Taglioline al tartufo met makreel en ...
Een heerlijk taglioline al tartufo met makreel en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Taglioline al tartufo met makreel en ... te bereiden
Stoof de groenten aan in olijfolie goed kruiden.
Voeg de pasta, witte wijn en room toe zeer goed opwarmen vervolgens de vis erbij ,laat even sudderen door regelmatig te roeren en naar smaak bijkruiden.
Serveer zeer warm voor ieder zijn voorverwarmd potje of bord en garneer af.
Voeg de pasta, witte wijn en room toe zeer goed opwarmen vervolgens de vis erbij ,laat even sudderen door regelmatig te roeren en naar smaak bijkruiden.
Serveer zeer warm voor ieder zijn voorverwarmd potje of bord en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.