KookJij

Taglioline al tartufo met makreel en ...

Een heerlijk taglioline al tartufo met makreel en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Taglioline al tartufo met makreel en ... te bereiden

Stoof de groenten aan in olijfolie goed kruiden.
Voeg de pasta, witte wijn en room toe zeer goed opwarmen vervolgens de vis erbij ,laat even sudderen door regelmatig te roeren en naar smaak bijkruiden.
Serveer zeer warm voor ieder zijn voorverwarmd potje of bord en garneer af.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst