Recept
« Terug naar recepten
Lintpasta met scampi's en mosselen
PT20M
Lintpasta met scampi's en mosselen
Een heerlijk lintpasta met scampi's en mosselen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lintpasta met scampi's en mosselen te bereiden
Scampi's wokken in olijfolie met cajun kruiden .Daarna alle groenten zowel dille als rucola goed gekruid opwokken in dezelfde wokpan haal uit de pan , ( houd alles warm ) , vervolgens de mosselen met een beetje witte wijn en gekruid opwokken tot ze gaar zijn.(haal ze eruit ) . Doe een beetje olijfolie in de pan warm de pasta en groenten terug op. Alles goed mengen , Dresseer op bord en leg de mosselen en scampi's rondom werk af met dille ,rucola en zongedroogde tomaten .