Recept
« Terug naar recepten
Winterse forel papillot
PT20M
Winterse forel papillot
Een heerlijk winterse forel papillot recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Winterse forel papillot te bereiden
Spoel de vis en dep droog , binnen zijde goed kruiden met de vis kruiden.
Leg de vis in folie en voeg alle ingredienten toe ,plooi de folie toe.Laat nu 20min op bbq stoven. Heerlijk met een krokant baggetje en een goed glas witte wijn.
Leg de vis in folie en voeg alle ingredienten toe ,plooi de folie toe.Laat nu 20min op bbq stoven. Heerlijk met een krokant baggetje en een goed glas witte wijn.