Recept
« Terug naar recepten
Papilotte van makreel
PT30M
Papilotte van makreel
Een heerlijk papilotte van makreel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Papilotte van makreel te bereiden
Was de vis zorgvuldig onder stromend water , en dep hem droog, kruid de binnen kant van de vis en leg hem op de folie.
Al de boven vernoemde ingredienten toevoegen en kruiden. En nu maar op de BBQ .
Al de boven vernoemde ingredienten toevoegen en kruiden. En nu maar op de BBQ .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.