Recept
« Terug naar recepten
Doornhaai met groenten en aardappelen
PT30M
Doornhaai met groenten en aardappelen
Een heerlijk doornhaai met groenten en aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Doornhaai met groenten en aardappelen te bereiden
Bak de doornhaai gekruid aan in olijfolie met een beetje boter.
De groenten en aardappelen opwokken en kruiden .
Serveer dit gerecht zeer warm en werk af met partjes citroen en bladpeterselie
De groenten en aardappelen opwokken en kruiden .
Serveer dit gerecht zeer warm en werk af met partjes citroen en bladpeterselie
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
robmar zegt:
Hoe gaat het bakken van de doornhaai in zijn werk - baktijd ? bij welke dikte van de vis, zacht vuurtje ? misschien makkelijker met kleinere stukken ?
Dank bij voorbaat
derbyke zegt: