Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree : feestelijk apart
PT25M
Aardappelpuree : feestelijk apart
Een heerlijk aardappelpuree : feestelijk apart recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Aardappels
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree : feestelijk apart te bereiden
Aardappelen met een beetje zout beetgaar koken.
Deze pureren, kruiden, boter en room toe voegen .
Neem een ronde uitsteek vorm en besmeer deze goed met boter, vullen met de puree, een laagje zongedroogde tomaten, een laagje boursin, een laagje rucola en vervolgens terug puree. Het tomaatje er boven op. Een tien tal min. in voorverwarmde oven op 180 °C goed warm laten worden.
Verwijder de ring en serveer op bord met groenten, vlees of vis naar keuze .
Deze pureren, kruiden, boter en room toe voegen .
Neem een ronde uitsteek vorm en besmeer deze goed met boter, vullen met de puree, een laagje zongedroogde tomaten, een laagje boursin, een laagje rucola en vervolgens terug puree. Het tomaatje er boven op. Een tien tal min. in voorverwarmde oven op 180 °C goed warm laten worden.
Verwijder de ring en serveer op bord met groenten, vlees of vis naar keuze .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
hns zegt:
johanhamme zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: