Recept
« Terug naar recepten
Pasta met scampi's
PT20M
Pasta met scampi's
Een pasta met scampi's vlug klaar en toch zo heerlijk.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met scampi's te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. De half gedroogde tomaatjes in stukjes snijden, look zeer fijn snijden evenzeer de sjalotjes. Venkel en wortel in blokjes snijden stoof deze even kortaan in de marinade van de tomaatjes en kruid af met peper, zeezout en citroengras. Scampi's pellen en darmkanaal verwijderen bak deze even kort aan in de marinade van de tomaatjes. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt:
Ook niet op al die anijsdrankjes.
Maar hier kan je ook weer alle kanten mee op, mmmm.....