KookJij

Pasta met scampi's

Een pasta met scampi's vlug klaar en toch zo heerlijk.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta met scampi's te bereiden

  1. Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. De half gedroogde tomaatjes in stukjes snijden, look zeer fijn snijden evenzeer de sjalotjes. Venkel en wortel in blokjes snijden stoof deze even kortaan in de marinade van de tomaatjes en kruid af met peper, zeezout en citroengras. Scampi's pellen en darmkanaal verwijderen bak deze even kort aan in de marinade van de tomaatjes. Serveer alles zeer warm op bord en werk af met de kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Al weer zo'n lekkere ;-) Al zou ik de venkel weglaten, ik ben er niet zo dol op.
Ook niet op al die anijsdrankjes.
Maar hier kan je ook weer alle kanten mee op, mmmm.....