Recept
« Terug naar recepten
Vispan gevuld met heerlijkheden op BBQ
PT40M
Vispan gevuld met heerlijkheden op BBQ
Een heerlijk vispan gevuld met heerlijkheden op bbq recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vispan gevuld met heerlijkheden op BBQ te bereiden
Vissen goed spoelen en droogdeppen deze aan de binnenkant goed kruiden.
Ajuin halveren en in ringen snijden. Look zeer fijn snijden. Limoen in 6 snijden.
Wortel halveren en in ringen snijden. Paprika in stukken snijden.
Krieltjes wassen en in schil in vier snijden.
De groenten goed kruiden en mengen deze in de vispan leg de vis erboven op en evenzeer nog bijkruiden. De tomaatjes halveren en erover verdelen.
De wijn erover en een scheut olijfolie.
Zet de pan op de BBQ en laat op een zacht vuur stoven.
Natuurlijk kan dit gerecht ook in aluminium folie bereid worden.
Ajuin halveren en in ringen snijden. Look zeer fijn snijden. Limoen in 6 snijden.
Wortel halveren en in ringen snijden. Paprika in stukken snijden.
Krieltjes wassen en in schil in vier snijden.
De groenten goed kruiden en mengen deze in de vispan leg de vis erboven op en evenzeer nog bijkruiden. De tomaatjes halveren en erover verdelen.
De wijn erover en een scheut olijfolie.
Zet de pan op de BBQ en laat op een zacht vuur stoven.
Natuurlijk kan dit gerecht ook in aluminium folie bereid worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: