Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaasje met zeevruchten en fijne groenten
PT20M
Kabeljauwhaasje met zeevruchten en fijne groenten
Een heerlijk kabeljauwhaasje met zeevruchten en fijne groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaasje met zeevruchten en fijne groenten te bereiden
Verdeel de kabeljauw in 3 stukken en kruid aan weerszijde bak deze gaar in een beetje boter als laatste de zeevruchten toevoegen.
Snij alle groenten naar zin en kruid evenzeer en stoof deze aan in een beetje boter voeg de wijn , balsamico azijn en vloeibare honing toe .
Dresseer alles zeer warm op bord.
Snij alle groenten naar zin en kruid evenzeer en stoof deze aan in een beetje boter voeg de wijn , balsamico azijn en vloeibare honing toe .
Dresseer alles zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.