Klik op foto om te vergroten.
Voor sommige lezers : sluimererwten of peultjes.
Recept
« Terug naar recepten
Groenten visschotel
PT20M
Groenten visschotel
Een heerlijk groenten visschotel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten visschotel te bereiden
Sluimererwten grof snijden.
Ajuin grof snijden.
Paprika fijn snijden .
Spruiten heel laten maar wel beetgaar koken .
Rammenas in staafjes snijden .
Kabeljauw in stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar voeg de kabeljauw toe en kruid goed af naar smaak , een scheut witte wijn toevoegen en de grijs garnalen , dit alles even goed opschudden en warm serveren als laatste de kaas in blokjes toevoegen.
Dit gerecht is heerlijk met pasta naar keuze.
Ajuin grof snijden.
Paprika fijn snijden .
Spruiten heel laten maar wel beetgaar koken .
Rammenas in staafjes snijden .
Kabeljauw in stukken snijden.
Wok de groenten beetgaar voeg de kabeljauw toe en kruid goed af naar smaak , een scheut witte wijn toevoegen en de grijs garnalen , dit alles even goed opschudden en warm serveren als laatste de kaas in blokjes toevoegen.
Dit gerecht is heerlijk met pasta naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wv zegt:
:p
derbyke zegt: