Klik op foto om te vergroten.
Gewoon even uit testen welk hapje eten we met Kerst.
Recept
« Terug naar recepten
Soep : glaasje met vissoep
PT30M
Soep : glaasje met vissoep
Een heerlijk soep : glaasje met vissoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : glaasje met vissoep te bereiden
Snij alle groenten zeer fijn en stoof ze op in een beetje boter voeg evenzeer fijn gesneden zeevruchten toe. Vervolgens de visfumet, visfond en honing, wijn en visbouillon toevoegen. Laat dit geheel even sudderen en dien zeer warm op met dille en gehalveerde kerstomaat.