KookJij

Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes

Een heerlijk zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes te bereiden

Kook de pasta beetgaar.Wok alle groenten in olijfolie met de kruiden aan en voeg de room en witte wijn toe een beetje visfond en de mierikswortel erbij en laat even goed sudderen.Bak de vis gekruid met dille aan alle kanten goud kleurig en gaar aan.De pasta mengen onder de groenten .Serveer dit alles op bord en werk af met een takje peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jos

Jos zegt:
Hallo alle 3,
Hartelijk bedankt voor de snelle reactie.

MVG. Jos.
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Jos , pantacce zijn deegwaren of pasta.Groetjes van ons 3 :);):p
Jos

Jos zegt:
Mag ik vragen wat pantacce is? MVG. Jos