Recept
« Terug naar recepten
Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes
PT20M
Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes
Een heerlijk zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zonnevisfilet met pantacce en kleurrijke groentjes te bereiden
Kook de pasta beetgaar.Wok alle groenten in olijfolie met de kruiden aan en voeg de room en witte wijn toe een beetje visfond en de mierikswortel erbij en laat even goed sudderen.Bak de vis gekruid met dille aan alle kanten goud kleurig en gaar aan.De pasta mengen onder de groenten .Serveer dit alles op bord en werk af met een takje peterselie.
Jos zegt:
Hartelijk bedankt voor de snelle reactie.
MVG. Jos.