KookJij

Zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren

Een heerlijk zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren te bereiden

Aardappelen koken en er puree van maken.
Zonnevisfilets in stukken snijden en aanbakken kruiden met peper.
Groenten even opwokken en evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot ook de teentjes look niet vergeten.
Voor de saus : ajuin met peterselie en look stoven kruiden en witte wijn toevoegen laat dit even inkoken en voeg er de grijs garnalen toe.
De uitsteekvorm goed insmeren met boter zet op bord en vul met puree de groenten en goed aanduwen vervolgens de vis erop en de gietenkaas er boven op.
Zet 10 min in een voorverwarmde oven van 180gr tot de kaas een beetje gesmolten is.
Haal de vorm er voorzichtig uit en garneer af met de saus en verse peterselie en gemalen peper.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst