Recept
« Terug naar recepten
Zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren
PT30M
Zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren
Een heerlijk zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zonnevisfilet met geitenkaas en zijn garnituren te bereiden
Aardappelen koken en er puree van maken.
Zonnevisfilets in stukken snijden en aanbakken kruiden met peper.
Groenten even opwokken en evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot ook de teentjes look niet vergeten.
Voor de saus : ajuin met peterselie en look stoven kruiden en witte wijn toevoegen laat dit even inkoken en voeg er de grijs garnalen toe.
De uitsteekvorm goed insmeren met boter zet op bord en vul met puree de groenten en goed aanduwen vervolgens de vis erop en de gietenkaas er boven op.
Zet 10 min in een voorverwarmde oven van 180gr tot de kaas een beetje gesmolten is.
Haal de vorm er voorzichtig uit en garneer af met de saus en verse peterselie en gemalen peper.
Zonnevisfilets in stukken snijden en aanbakken kruiden met peper.
Groenten even opwokken en evenzeer kruiden met peper en muskaatnoot ook de teentjes look niet vergeten.
Voor de saus : ajuin met peterselie en look stoven kruiden en witte wijn toevoegen laat dit even inkoken en voeg er de grijs garnalen toe.
De uitsteekvorm goed insmeren met boter zet op bord en vul met puree de groenten en goed aanduwen vervolgens de vis erop en de gietenkaas er boven op.
Zet 10 min in een voorverwarmde oven van 180gr tot de kaas een beetje gesmolten is.
Haal de vorm er voorzichtig uit en garneer af met de saus en verse peterselie en gemalen peper.