Recept
« Terug naar recepten
Rijstschotel met vis en groenten
PT30M
Rijstschotel met vis en groenten
Een heerlijk rijstschotel met vis en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstschotel met vis en groenten te bereiden
Kook de rijst gaar in visbouillon . Vis in stukken snijden.
Look zeer fijn snijden . Ajuin en champignons in schijven snijden .
Wok de groenten half gaar voeg de kruiden en vis toe wok dit alles op en voeg room toe . Serveer zeer warm en garneer af met peterselie .
Look zeer fijn snijden . Ajuin en champignons in schijven snijden .
Wok de groenten half gaar voeg de kruiden en vis toe wok dit alles op en voeg room toe . Serveer zeer warm en garneer af met peterselie .