KookJij

Bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten

Een heerlijk bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten te bereiden

Bladerdeeg naar eigen wens een vorm geven insmeren met eigeel en bestrooien met maanzaad, deze bakken in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende een 15 à 20 min.
Groenten fijn snijden, zalm en zeewolf in blokjes snijden.
Verhit een pan met olijfolie en wok de groenten en vis samen, kruid naar smaak af met de hierboven vermelde kruiden. Serveer zeer warm op het vers gebakken uitgestoken bladerdeeg gebak.
Groenten en sausje naar keuze.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst