Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten
PT40M
Bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten
Een heerlijk bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeggebak gevuld met vis en groenten te bereiden
Bladerdeeg naar eigen wens een vorm geven insmeren met eigeel en bestrooien met maanzaad, deze bakken in een voorverwarmde oven op 160°C gedurende een 15 à 20 min.
Groenten fijn snijden, zalm en zeewolf in blokjes snijden.
Verhit een pan met olijfolie en wok de groenten en vis samen, kruid naar smaak af met de hierboven vermelde kruiden. Serveer zeer warm op het vers gebakken uitgestoken bladerdeeg gebak.
Groenten en sausje naar keuze.
Groenten fijn snijden, zalm en zeewolf in blokjes snijden.
Verhit een pan met olijfolie en wok de groenten en vis samen, kruid naar smaak af met de hierboven vermelde kruiden. Serveer zeer warm op het vers gebakken uitgestoken bladerdeeg gebak.
Groenten en sausje naar keuze.