Recept
« Terug naar recepten
Loempia met vis op een bedje van salade
PT30M
Loempia met vis op een bedje van salade
Een heerlijk loempia met vis op een bedje van salade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Loempia met vis op een bedje van salade te bereiden
Vis in blokjes snijden en scampi's in 3 verdelen.
Wortelen in fijne staafjes snijden.
Bamboescheuten in reepjes snijden.
Mini maïskolfjes in 3 verdelen.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Neem een grote kom al de ingrediënten voorzichtig mengen met de viskruiden en olijfolie.
Beleg de loempiavellen met deze vulling bestrijk de randen met ei en plooi toe. Smeer in met eigeel en laat in een voorverwarmde oven op180°C op bakpapier gedurende 30 min. bakken. Af en toe omdraaien voor een mooi kleurtje.
Serveer met een fris salaatje en saus naar keuze.
Wortelen in fijne staafjes snijden.
Bamboescheuten in reepjes snijden.
Mini maïskolfjes in 3 verdelen.
Sjalotjes in ringen snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Neem een grote kom al de ingrediënten voorzichtig mengen met de viskruiden en olijfolie.
Beleg de loempiavellen met deze vulling bestrijk de randen met ei en plooi toe. Smeer in met eigeel en laat in een voorverwarmde oven op180°C op bakpapier gedurende 30 min. bakken. Af en toe omdraaien voor een mooi kleurtje.
Serveer met een fris salaatje en saus naar keuze.