Recept
« Terug naar recepten
Gevulde champignons op een bedje van pasta en spinazie
PT30M
Gevulde champignons op een bedje van pasta en spinazie
Een heerlijk gevulde champignons op een bedje van pasta en spinazie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde champignons op een bedje van pasta en spinazie te bereiden
Haal de steel uit de champignons snij deze fijn en houd aan de kant.
Bak de champignons in olijfolie besprenkeld met citroensap.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Spinazie wassen, hakken en kruiden met peper, zout en nootmuskaat
Snijd de ajuin zeer fijn samen met de dille.
Zalm in fijne reepjes snijden.
Meng de zalm met ajuin en dille, kruiden met viskruiden.
Vul de champignons met deze vulling.
Zet deze in een geboterde vuurvaste schotel ± 10 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Wok de spinazie kort en voeg de pasta toe met de overschot van het zalmmengsel.
Serveer zeer warm op bord de champignons erop.
Werk af met dille, garnalen en balsamicodressing.
Bak de champignons in olijfolie besprenkeld met citroensap.
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Spinazie wassen, hakken en kruiden met peper, zout en nootmuskaat
Snijd de ajuin zeer fijn samen met de dille.
Zalm in fijne reepjes snijden.
Meng de zalm met ajuin en dille, kruiden met viskruiden.
Vul de champignons met deze vulling.
Zet deze in een geboterde vuurvaste schotel ± 10 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Wok de spinazie kort en voeg de pasta toe met de overschot van het zalmmengsel.
Serveer zeer warm op bord de champignons erop.
Werk af met dille, garnalen en balsamicodressing.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.