Recept
« Terug naar recepten
Gevulde courgette op een bedje van pasta
PT35M
Gevulde courgette op een bedje van pasta
Een heerlijk gevulde courgette op een bedje van pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevulde courgette op een bedje van pasta te bereiden
Venkel in blokjes snijden.
Sjalotje fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
champignons fijn snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Kook pasta beetgaar.
Stoof de groenten in olijfolie beetgaar aan en kruid met sweet chili peper en himalaya zout en voeg citroensap toe, als laatste de garnalen toevoegen en zet even aan de kant.
Courgette dwars doorsnijden en uithollen, kruiden met sweet chili peper. Leg deze in een vuurvaste schotel ingesmeerd met olijfolie, bak deze +/- 10 min in een voorverwarmde oven op 200 gr. Beleg de courgette met gerookte zalm en vul met de hierboven vermelde bereiding, een beetje kaas erover en verwarm +/- 10min in de oven. De rest van de mengeling onder de pasta mengen.
Enkele strepen balsamico dressing op het bord, serveer de pasta en courgette erop.
Werk af met fijn gesneden paprika, venkel, kaas en grijs garnalen.
Sjalotje fijn snijden.
Paprika in blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
champignons fijn snijden.
Courgette in blokjes snijden.
Kook pasta beetgaar.
Stoof de groenten in olijfolie beetgaar aan en kruid met sweet chili peper en himalaya zout en voeg citroensap toe, als laatste de garnalen toevoegen en zet even aan de kant.
Courgette dwars doorsnijden en uithollen, kruiden met sweet chili peper. Leg deze in een vuurvaste schotel ingesmeerd met olijfolie, bak deze +/- 10 min in een voorverwarmde oven op 200 gr. Beleg de courgette met gerookte zalm en vul met de hierboven vermelde bereiding, een beetje kaas erover en verwarm +/- 10min in de oven. De rest van de mengeling onder de pasta mengen.
Enkele strepen balsamico dressing op het bord, serveer de pasta en courgette erop.
Werk af met fijn gesneden paprika, venkel, kaas en grijs garnalen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Nadine zegt:
Hilde Dumont zegt: