Recept
« Terug naar recepten
Hapjes op een bord geserveerd
PT20M
Hapjes op een bord geserveerd
Een heerlijk hapjes op een bord geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Hapjes op een bord geserveerd te bereiden
Voor de soep : de groentjes zeer fijn snijden, even opstoven met boter, een beetje water erbij en zeer goed naar smaak af kruiden, als laatste de salami in fijne reepjes erop dresseren.
Voor het bord hapje : sla een beetje fijn snipperen, stukje kaas erbij, afgarneren met peren siroop en een stukje tomaat.
Lepelhapje : grijze garnalen mengen met een fijn gesneden sjalotje goed kruiden, garneer met een dun schijfje sjalot en een takje dille.
Warm bordhapje : voor de saus alles fijn snijden in een klein beetje boter dit gaar stoven, room toevoegen, goed kruiden, een beetje citroen toevoegen en een beetje kaas. Laat op een zacht vuur even sudderen. Krieltjes gaar in schijven snijden en op bord leggen, saus in het midden, de kaas erover strooien, de zalm erbij dresseren en dit even onder de grill. Garneer met dille.
Serveer alles op een bordje, moet zeggen: het was een succes.
Voor het bord hapje : sla een beetje fijn snipperen, stukje kaas erbij, afgarneren met peren siroop en een stukje tomaat.
Lepelhapje : grijze garnalen mengen met een fijn gesneden sjalotje goed kruiden, garneer met een dun schijfje sjalot en een takje dille.
Warm bordhapje : voor de saus alles fijn snijden in een klein beetje boter dit gaar stoven, room toevoegen, goed kruiden, een beetje citroen toevoegen en een beetje kaas. Laat op een zacht vuur even sudderen. Krieltjes gaar in schijven snijden en op bord leggen, saus in het midden, de kaas erover strooien, de zalm erbij dresseren en dit even onder de grill. Garneer met dille.
Serveer alles op een bordje, moet zeggen: het was een succes.
derbyke zegt: