Recept
« Terug naar recepten
Hapjes: alles op een bordje
PT20M
Hapjes: alles op een bordje
Een variatie van hapjes op een leisteen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
3 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapjes: alles op een bordje te bereiden
- 3 toastjes vullen met de americain prepare deze afwerken met het zilveruitje. 3 toastjes vullen met de kruidenkaas deze afwerken met de stukjes paprika. Serveer de toastjes op een bordje. De fijn gesneden rucola op een bordje leg er de carpatio op, mosterd, olijfolie, honing samen goed mengen dresseer deze over het vlees en werk af met de parmezaanse schilfers een beetje gemalen peper en zout. Sjalotje zeer fijn snijden, lenteuitje in fijne ringen snijden deze mengen met de mierikswortelpasta, mayonaise en oude graanjenever deze even bijkruiden met peper en zout. Vul een beetje van deze dressing in een glaasje verdeel de fijn geneden gerookte zalm over de glaasjes en eindig met met de dressing. Serveer deze hapjes op een leisteen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: