Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van Parmaham met gegrilde asperges
PT20M
Carpaccio van Parmaham met gegrilde asperges
Een heerlijk voorgerecht wat ervoor zorgt dat je al zin krijgt in de zomer.
Een simpele maar erg lekkere combinatie van allerlei Italiaanse
ingrediënten die perfect samen gaan om dit heerlijke gerecht te vormen.
Bovendien is het erg makkelijk te maken. Ook een aanrader als je gasten
hebt want je kunt bijna alles al voorbereiden en je hoeft dan alleen nog
maar op het laatste moment de asperges te grillen en de dressing
eroverheen te doen.
TIP: Ook zonder de asperges een volwaardig gerecht, maar de asperges
maken dit natuurlijk extra lekker.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Regionale
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van Parmaham met gegrilde asperges te bereiden
- Maak een dressing van bovengenoemde ingrediënten en zet deze apart.
- Verdeel de Parmaham over de borden, doe de rucola in het midden,
- Garneer met zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitten en schilfers Parmezaanse kaas.
- Gril de aspergepunten ongeveer 5 tot 10 minuten en verdeel ze over de borden.
- Lepel er wat dressing overheen en serveer er lekker Ciabatta brood bij.