Recept
« Terug naar recepten
Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
PT10M
Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
Rucola, kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaasflakes. Overgoten met een heerlijke dressing.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas te bereiden
- Klop een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie, peper, zout en honing.
- Meng de ingrediënten voor de salade door elkaar. Meng de dressing met de salade.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
In plaats van de kant en klare kaasflakes kun je ook zelf de flakes met een dunschiller snijden van een stukje Parmezaanse kaas. De salade is heerijk als bijgerecht bij een Italiaanse maaltijd met pasta of risotto.