KookJij

Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Rucola, kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaasflakes. Overgoten met een heerlijke dressing.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rucolasalade met tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas te bereiden

  1. Klop een dressing van de  balsamicoazijn, olijfolie, peper, zout en honing.
  2.  Meng de ingrediënten voor de salade door elkaar. Meng de dressing met de salade.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

In plaats van de kant en klare kaasflakes kun je ook zelf de flakes met een dunschiller snijden van een stukje Parmezaanse kaas. De salade is heerijk als bijgerecht bij een Italiaanse maaltijd met pasta of risotto.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst