Wil je een snel en lekker voorgerecht dan is deze salade er één.
Heel eevnoudig te maken en valt bij bijna iedereen (behalve vegetariërs) in de smaak.
Recept
« Terug naar recepten
Rosbiefsalade
PT10M
Rosbiefsalade
Een eenvoudige salade van gemengde sla, gekruide rosbief, lente-uitjes en kerstomaatjes met een lekkere dressing. Heerlijk als voorgerecht,
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
367 kCal energie
19 Gram eiwit
25 Gram vet
10 Gram koolhydraten
19 Gram eiwit
25 Gram vet
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rosbiefsalade te bereiden
- Schaaf de Parmezaanse kaas in dunne flintertjes. Was de lente-uitjes en snij deze in dunne ringetjes. Snij de kerstomaatjes doormidden.
- Maak een vinaigrette van de azijn, olie, peper, zout, mosterd en suiker. Haal de sla door de vinaigrette.
- Verdeel de sla over de borden. Verdeel de plakjes rosbief over de sla. Garneer de salade met de lente-ui, halve kerstomaatjes, geroosterde pijnboompitten en de Parmezaanse kaas.