Recept
« Terug naar recepten
Courgettesalade met tomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitten
PT15M
Courgettesalade met tomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitten
De courgette in deze salade wordt in kleine blokjes gebakken in knoflookolie. Afgekoeld gemengd met de kerstomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitjes. De mosterd-honing-dressing zorgt samen met de ingrediënten voor een heerlijke salade
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Courgettesalade met tomaatjes, paprika, rucola en pijnboompitten te bereiden
- Verhit de olijfolie in de pan. Bak hierin de ccourgetteblokjes op hoge warmtebron om en om lichtbruim. Bak de gesnipperde knoflook even mee. Maak op smaak met peper en zout.
- Meng de ingrediënten voor de dressing in de schaal.
- Voeg de courgette, samen met de paprika, rode uisnippers en kerstomaatjes door de dressing. Laat de salade een half uurtjes intrekken.
- Meng vlak voor het opdienen de rucola en de pijnboompitten door de salade..
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekkere lunchsalade.