Recept
« Terug naar recepten
Zomerse pastasalade met tonijn en artisjokhart
PT20M
Zomerse pastasalade met tonijn en artisjokhart
Eens een andere soort pasta salade, maar razend lekker , caloriearm en bovendien snel klaar.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
491 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Heerlijke zomer eigen tekst en foto en kleine aanpassing naar smaak
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomerse pastasalade met tonijn en artisjokhart te bereiden
- Kook de pasta volgens de bereidngswijze op de verpakking in water met het groentebouillonblokje gaar, spoel koud en laat uitlekken.
- Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze.
- Klop alles voor de dressing met een garde doorelkaar en breng op smak met peper.
- Meng alle ingrediënten voor de salade door elkaar met uitzondering van de partjes ei.
- Verdeel de salade over 2 borden, schik er de partjes ei op en serveer.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Als je in de ochtenduren alvast de pasta kookt ( en de eieren kookt en pelt) , koud spoelt en in de koeling zet , ben je binnen 10 minuten klaar met het samenstellen van deze heerlijke salade.