Recept
« Terug naar recepten
Fatima's pasta
PT30M
Fatima's pasta
Een heerlijk fatima's pasta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Fatima's pasta te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water met een beetje olijfolie.
Terwijl de pasta aan het garen is de voorbereiding maken van vis en groenten.
Basilicum en dille fijn hakken.
Rode ajuin fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Wok groenten beetgaar aan in olijfolie, kruiden met de vis kruiden.
Voeg als laatste de vis en verse kruiden toe en de room en de helft van de kaas. Laat even inkoken.
Serveer zeer warm op bord, pasta in het midden, kaas in blokjes erom heen en een takje verse basilicum.
Terwijl de pasta aan het garen is de voorbereiding maken van vis en groenten.
Basilicum en dille fijn hakken.
Rode ajuin fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Wok groenten beetgaar aan in olijfolie, kruiden met de vis kruiden.
Voeg als laatste de vis en verse kruiden toe en de room en de helft van de kaas. Laat even inkoken.
Serveer zeer warm op bord, pasta in het midden, kaas in blokjes erom heen en een takje verse basilicum.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
derbyke zegt: