Recept
« Terug naar recepten
Tortellini met spinazie grijs garnalen gerookte zalm en verse groenten
PT30M
Tortellini met spinazie grijs garnalen gerookte zalm en verse groenten
Een heerlijk tortellini met spinazie grijs garnalen gerookte zalm en verse groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortellini met spinazie grijs garnalen gerookte zalm en verse groenten te bereiden
Wok de prei , ajuin en wortel beetgaar in olijfolie voeg de beetgare pasta toe evenzeer de vis en kruid goed af naar smaak. Voeg de room toe en laat goed warm worden op matig vuur. Serveer zeer warm met een vers gebakken broodje.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.